CELPAD COURSE REGISTRATION FOR SEMESTER 2, 2022/2023

ANNOUNCEMENT

Students who want to manually add CELPAD subjects must fill in the UG 01 form and submit the form online to the respective CELPAD divisions’ starting from 6th to 10th March 2023 ONLY.

THE FORM CAN BE DOWNLOADED FROM AMAD WEBSITE

OR CLICK THE LINK BELOW TO DIRECTLY DOWNLOAD THE FORM:

UG-01-Application-to-Add-a-Course-Adjustment1Download

IMPORTANT NOTE:
PRIORITY will be given to GRADUATING
STUDENTS (FINAL YEAR, FINAL SEM ONLY)

THE RESULT FOR RESERVED SUBJECT AND MANUAL
REGISTRATION APPLICATIONS FOR ALL CELPAD SUBJECTS

BY 13th MARCH 2023, IF THE SUBJECT IS STILL NOT IN YOUR I-MA’LUUM, PLEASE TAKE NOTE THAT YOUR APPLICATION IS NOT SUCCESSFUL.

We apologize for any inconvenience caused.

—————————-
CELPAD